изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:57 EEST
Служители на Гранична полиция задържаха 38 нарушители на държавната граница за денонощие    
Ред и сигурностСофия. Служители на Гранична полиция задържаха 38 нарушители на държавната граница за денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Повечето от тях са установени след незаконно влизане от Турция. Служители на ГД „Гранична полиция“ са задържали през последното денонощие 38 чужди граждани при опит да преминат или са пресекли незаконно държавната граница.

Шестима от тях, граждани на Алжир, Тунис и Мароко, са задържани при опит да преминат в Република Сърбия в райони на Видинско и Драгоманско.
Други 32 души са установени и задържани след незаконно пресичане на държавната граница от Турция към България в Свиленградско, Елховско и Боляровско. Повечето от тях са сирийски граждани, но сред преминалите са и граждани на Палестина, Ирак, Мали и Еритрея. Шест от установените са деца, на възраст от 1 до 6 години. Те са настанени, заедно с майките си в специални помещения за майка с деца. Останалите пълнолетни граждани са задържани в Помещение за временно настаняване на задържани лица при граничните управления. По всички случаи да уведомени съответните районни прокуратури. Работата продължават разследващи полицаи.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Служители на Гранична полиция задържаха 38 нарушители на държавната граница за денонощие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди