изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:29 EEST
Свети Илия пак взе жертва от морето    
Новини В морето край къмпинг „Рай“ до Камчия изчезна млад мъж. Мъжът се е удавил във водите пред т.нар. финландски къщички. Той е викал за помощ и е изчезнал във водата, съобщава „Петел“.

Информацията е потвърдена и от Изпълнителна агенция „Морска администрация“. В момента в района се издирва тялото на мъжа. Тяло не е изплувало. Мъжът вероятно е бил напълно сам, тъй като никой не го е потърсил.

„Там има яма. Както си ходиш на 1,5 метра и изведнъж пропадаш на 2,5”, казаха запознати с особеностите на плажовете край къмпинга. На мястото в момента има полиция. Може да се стигне и до използване на термовизьора на кораба на Гранична полиция за да бъде открит удавникът. Няколко души опитали да му помогнат, но докато стигнат до него той изчезнал.

Екип водолази на Граждански защита в момента е на мястото и претърсва за тялото. Ако днес то не бъде открито операцията ще продължи и утре.

Според старо народно поверие на Илинден не се работи и не се ходи на плаж, тъй като морето взема жертва. Не минава и година някой да не се удави в деня на Свети Илия.

Стари морски вълци разказаха, че през 80-те години 11 деца са се удавили едновременно на същото място.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Свети Илия пак взе жертва от морето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди