изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:08 EEST
Погребаха румънския милиардер, който се претрепа с Бентли във влак    
По света Погребението на 44-годишния румънски милиардер Нае Николае се превърна в последната демонстрация на лукса и разкоша, в които той тънеше приживе, отбелязват медиите в северната ни съседка. Цели камиони са карали венците за траурната церемония.

Богаташът загина преди два дни, след като влак помете сребристото му Bentley Continental GT северно от Букурещ. Според свидетели милиардерът и благодетел на футболния клуб "Стефанещи" изпреварил колоната от коли пред спуснатата бариера и навлязъл в прелеза.

Луксозният автомобил на Николае бил блъснат от влака със скорост над 100 км/ч. Тялото на богаташа изхвърчало на 200 метра от мястото на удара.

Николае се смята за един от най-богатите хора в Румъния. Основният му бизнес бяха недвижимите имоти. Славеше се със суперавтомобили и часовници за над 100 000 евро.

Според една от версиите той самонадеяно решил да изпревари железопътната композиция, а според други се касае за успешен опит за самоубийство. Според телевизионния канал Antena3 имал сериозни проблеми със здравето и бил лекуван в Израел. Източници от антуража на милиардера твърдят, че малко преди катастрофата той изгубил 15 млн. евро на табла. http://www.blitz.bg

Най-скъпите погребения в света
С погребален стриптийз изпратиха мъртвец!
Най-скъпите предложения за брак
Най-скъпите ски хотели в света
 


Сходни връзки

Погребаха румънския милиардер, който се претрепа с Бентли във влак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди