изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:29 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на град Добрич  са възникнали две ПТП, вследствие на движение с несъобразена скорост.

-    На 22 юли, около 02:54 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по улица „Отец Паисий” в посока в посока бул. „25-ти Септември”. Установено е, че Я.Я. (20 г.) от град Добрич, водач на лек автомобил „Сузуки” с варненска регистрация, губи контрол над управлението на МПС и се блъска в крайпътно дърво в ляво по посока на движението си. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети по МПС. Возещия се на предна дясна седалка Л.Г. (29 г.) от град Добрич е настанен в МБАЛ –Добрич с фрактура на лява подбедрица. Водача на автомобила е настанен в „Неврохирургия” при МБАЛ – Добрич за наблюдение. Двамата пострадали са без опасност за живота. Водача на МПС е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая се образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На същата дата, около 23:36 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Христо Ботев”. Установено е, че М. Е. (19г.) от град Добрич - водач на лек автомобил „Дачия” с добричка регистрация, губи контрол над управлението на МПС и се удря в стоманобетонен стълб в ляво на посоката на движението си. Вследствие на ПТП е пострадал един от пътниците возещи се в автомобила. Той е настанен в отделение по ортопедия при МБАЛ – Добрич с фрактура на долен ляв и горен десен крайник, без опасност за живота. Водача на МПС е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

-    На 22 юли, около 13:46 часа в РУП Балчик се тъжи 79 – годишна жителка на град Балчик. По данни на тъжителката, около 13:00 часа на същия ден, е получила обаждане по домашния си телефон от непознат мъж, представящ се за доктор. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия доктор е поискал сума пари за спешна операция на сина на потърпевшата. Малко по-късно възрастната жена предава сумата от 4 450 лева на непознат мъж пред дома си. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Балчик.

ОД НА МВР Добрич, за пореден път напомня на всички граждани, да не се доверяват на подобни телефонни обаждания и да не дават пари на непознати хора. При всяко съмнение за измама да се търси съдействие от органите на МВР на телефон 112 или в най – близкото полицейско поделение.

Контролните органи са съставили 37 акта и 43 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани два пожарa без материални загуби.


23.07.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-07-23 @ 16:29 EEST
Браво на децата! Поне главите са здрави..

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.04 секунди