изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:30 EET
Уникален канго джъмпс маратон в Албена    
ТуризъмУникален канго джъмпс маратон ще се проведе в курорта Албена между 30 юли и 3 август, съобщават от пресцентъра на комплекса. Новата фитнес мания в България се учи за не повече от 2 до 5 минути и е подходяща за хора от 6 до над 90-годишна възраст. Кангото се практикува на всякакви терени и е абсолютно безопасно, а тренировките по време на маратона ще се провеждат 2 пъти дневно /сутрин и следобед / под ръководството на световноизвестния Kangoo Jumps инсруктор - Кинга Себастиян.
Уникален канго джъмпс маратон ще се проведе в курорта Албена между 30 юли и 3 август 2013Уникален канго джъмпс маратон ще се провед 2013е в курорта Албена между 30 юли и 3 августКaнго Джъмпс с Кинга Себестиан – инструктор №1 в света!Почиващите във ваканционно селище „Албена“ имаха невероятния късмет да свалят калории и да качат адреналина си с най-новото предизвикателство на кардио-спортовете – Кaнго Джъмпс с Кинга Себестиан – инструктор №1 в света!

Кинга Себастиян е инструктор по аеробика, фитбол и пилатес повече от 15 години. Тя е също сертифициран персонален треньор по фитнес и хранене и има дългогодишен опит в работата с деца и подрастващи. Уникалното при Кинга е, че във всички занимания, водени от нея, основният елемент е забавлението. Тя помага на своите клиенти да забравят ежедневните проблеми, да релаксират и в същото време да влязат в отлична форма. Домакините от Албена са подготвили специална оферта за настаняване в хотелите Орхидея, Компас и Панорама при ултра и супер ол-инклузив на цени от 65 лева на човек. Подробности в сайта Albena.bg.


 


Сходни връзки

Уникален канго джъмпс маратон в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди