изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:29 EEST
Цирк „Тангра” забавлява гостите на Албена    
ТуризъмАко на плажа в Албена ви се стори, че виждате камили, знайте, че това не е мираж. Ще ги срещнете и по търговската улица, в компанията на понита. В културния афиш на ваканционно селище „Албена“ за шеста година присъства цирковото изкуство, съобщават от пресцентъра на комплекса. Тази година обаче циркът не случайно носи ново име – ТАНГРА.
Цирк „Тангра” забавлява гостите на Албена  Цирк „Тангра” забавлява гостите на Албена

То е свързано с изцяло обновената атрактивна програма на цирка, изготвена на базата на нови циркови изпълнители и номера. Тази година цирк ТАНГРА  предлага на гостите на Албена възможността да се насладят на джигитовка на коне от 6 възпитаници на Московското цирково училище, въздушна акробатика, шоу на илюзионисти, дресура на гълъби и кученца, коне и понита, както и четирите камили, които се радват на голяма популярност и могат да бъдат видяни в множество филми и реклами, реализирани в България. За смеха под шатрата Свилен Кехайов – директор на цирк ТАНГРА, разчита на клоуна Марин, също възпитаник на Московското цирково училище, който е пристигнал от Испания направо в Албена.  Спектаклите са с продължителност 2 часа с антракт., а цените – както следва: за деца до 3 г. е безплатно, за деца над 3 г. билетът е 10 лв, а за възрастни – 20 лв. Гастролът е до края на август, а после шатрата ще бъде събрана и циркът ще отпътува по покани за представления в Турция и Русия.

 
 


Сходни връзки

Цирк „Тангра” забавлява гостите на Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди