изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:57 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    Добричлия извърши граждански арест на 26 – годишен мъж в момент на кражба. Мъжът е задържан на 23 юли, около 14:00 часа в таванско помещение на жилищен блок в квартал „Дружба”. Веднага след това, е предаден на служители на Първо РУП Добрич. С полицейска мярка, той е задържан за срок от 24 часа. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че същия е криминално проявен и осъждан многократно за кражби.
-    На 23 юли е получено съобщение за извършена кражба на територията на РУП Шабла. Установено е, че за времето от 00:00 часа до 08:00 часа на 23 юли, неизвестен извършител чрез демонтаж е извършил кражба на извънбордов бензинов двигател и пластмасов резервоар за гориво. Същите са били монтирани на лодка, намираща се на бреговата ивица на с. Крапец, област Добрич. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Шабла.
-    На 23 юли, около 19:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП, на около 2,5 км. преди с. Владимирово, посока град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, губи контрол над МПС, напуска пътното платно вдясно по посока на движението си и се блъска в челно крайпътно дърво, след което се блъска със задната част на автомобила в друго дърво. Вследствие на допуснатото ПТП е пострадало 8 – годишно дете возещо се на задната седалка на автомобила. Момчето е настанено в ортопедично отделение при МБАЛ – Добрич с диагноза счупен долен ляв крайник, без опасност за живота. В ЦСМП Добрич е откарано друго 8 годишно момче, което е било седнало във водача на МПС. Момчето е прегледано и освободено без наранявания. При последвалата проверка за употреба на алкохол цифровата индикация отчита наличието на 2,16 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич е задържан Б.Ю. (55 г.) от с. Бенковски, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

Контролните органи са съставили 28 акта и 82 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР Добрич, няма регистрирани пожари.

24.07.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди