изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:02 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 24 юли в РУП Каварна се тъжи 79 – годишен жител на град Каварна. По данни на тъжителя на същия ден две неизвестни жени в търговски обект на територията на града са извършели кражба на  личните му документи и сума пари. От проведените незабавни оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Каварна са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Г.Н. (37 г.) и Д.Г. (37 г.) и двете от град Шабла. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
-    На 24 юли, около 17:00 часа, в с. Крушари, обл. Добрич автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При последвала проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 3,11 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич е задържан П.П. (52 г.) от с. Крушари. По случая е образувано бързо полицейско производство.
-    На същата дата, около 02:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС, и се блъска в крайпътно дърво в дясно по посока на движението си. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,43 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържана Г.В. (25 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.

Контролните органи са съставили 40 акта и 47 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани 7 пожара без материални щети и един пожар с нанесени материални загуби.

25.07.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.52 секунди