изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:36 EET
Каква е продължителността на здравословния секс?    
Любопитно Според лекарите, провели изследването, резултатите от него имат за цел да покажат на хората, които следват логиката „ако нещо е хубаво, нека го правим в повече”, че не са прави и че не е необходимо сексът да трае безкрайно, за да се изпита максимално удоволствие.

Д-р Голдщайн, който е редактор на списание, занимаващо се с проблемите в тази област, цитира проучване от 2005 година, в което са участвали 1500 двойки. Резултатите от това проучване са показали, че времето за един полов акт е било средно 7,3 минути (на жените са били дадени хронометри).

Според д-р Брандън, която е клиничен психолог, за мъжете е трудно да удължават времето, за което се извършва половият акт.

„Има толкова много митове за това как хората правят секс” – казва Брандън. „Сексуалният живот на повечето хора не е толкова вълнуващ, колкото си мислят всички”.

Надеждите на сексолизите, провели изследването са, че по този начин те ще дадат идея на свои колеги по целия свят какви критерии да си изградят за понятията „нормално” и „задоволително” при различните двойки, които търсят тяхната помощ. http://izdrave.com

Най-откачените диети в света

Нов рекорд по масов масаж

Работата състарява

Cosmo кодекс: Любовта в 25 асоциации

МАРАЯ КЕРИ Е С НАЙ-ХУБАВИЯ СИЛИКОНОВ БЮСТ В ШОУБИЗНЕСА

 


Сходни връзки

Каква е продължителността на здравословния секс? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди