изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:16 EEST
200 плажни чадъра в курорта Албена бяха оборудвани с мини сейфове    
Туризъм200 плажни чадъра в курорта Албена бяха оборудвани с мини сейфове. В тях гостите на ваканционното селище могат да оставят безплатно своите вещи. Целта е хората да бъдат улеснени и при влизането си в морето да не се притесняват, че мобилните им телефони или други ценни вещи могат да изчезнат. Цената за мини трезора влиза в стойността на чадъра. 200 плажни чадъра в курорта Албена бяха оборудвани с мини сейфове, съобщават от пресцентъра на комплекса. Касетките са жълти на цвят и под формата на яйце.

В тях гостите на ваканционното селище могат да оставят безплатно своите вещи. Целта е хората да бъдат улеснени и при влизането си в морето да не се притесняват, че мобилните им телефони или други ценни вещи могат да изчезнат. Цената за мини трезора влиза в стойността на чадъра.

Тенденцията е всички плажни чадъри да бъдат оборудвани с малките сайфове, ако има интерес към тях.

На един от най-красивите плажове в Европа това лято бяха инвестирани близо 600 000 лева, като бяха поставени нови чадъри от Италия, пътеки ПВЦ бяха монтирани между алеите и морето, направени са нови детски площадки, като на плажа са поставени и кошчета за разделно събиране.

 


Сходни връзки

200 плажни чадъра в курорта Албена бяха оборудвани с мини сейфове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди