изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:26 EEST
Сашо Диков прави разкрития за Канал 3    
Новини Досегашният програмен директор и водещ на Канал 3 Сашо Диков напуска медията на 1 август – съобщава „България днес”. Помолен за коментар, журналистът обясни, че до 31 август няма да говори по темата. „В отпуск съм до края на месеца, след това ще кажа каквото смятам, че трябва да се каже. Ще направя тогава разкритията, които толкова искате да чуете още сега” – заявява преди изданието Сашо Диков.

Преди два дни журналистът вече е подал официално документите си за напускане. Причината за това е несъгласието му с кадровата политика на медията, след като телевизията смени собствениците си. Новият собственик е Мария Опренова, работила като шеф на рекламата в МТел и НВО.
Преди около седмица новите собственици освободиха едно от най-популярните лица на телевизията – репортерката Петя Петрова. Според появилата се информация причина за това станал репортаж на Петрова от земеделски протест в столицата, при който журналистката не била потърсила гледната точка на ресорния министър Димитър Греков. Решението Петя да бъде освободена не било съгласувано със Сашо Диков. Затова и емблематичният журналист решил да напусне.
От есента Сашо ще продължи да води предаването си „Дикоff” по Нова ТВ.

http://www.razkritia.com/

 


Сходни връзки

Сашо Диков прави разкрития за Канал 3 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди