изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:47 EEST
СЕКС ГАФОВЕ    
Любопитно Ако сте решили да свалите напрежението с нестандартен и екстремен секс, трябва предварително да помислите за някои неща.

Ако например правите нещо в стил садо-мазо с белезници, вериги и прочие, задължително гледайте да не изгубите ключовете и предварително проверете дали те не заяждат. Това съветва електронното издание lenta.ru. в справочник на безопасността при екстремален секс. Съветът може да изглежда пълна глупост, но когато страстта отмине и откриете, че липсва ключа от белезниците или веригите, с които са хванати или вързани крайниците ви, хич няма да вие до смях. Точно така преди няколко дни се почувствали две млади британки, които трябвало да викат пожарна охрана, за да ги отключи - загубили са ключовете от белезниците, докато се отдавали на садо ласки.

Ако по пустите нощни улици правите секс пред ограда с железни прегради или на стълбищната площадка с железни перила, непременно трябва да помислите за главата си. В противен случая ще се почувствате като 46-годишнвата украинка от град Липецк, която търсейки разнообразие в секса, позволила на партньора й да натика главата й между прътите на желязната ограда. Виновникът изчезнал, но се обадил на "Гражданската защита", която заварила жената да стои на четири крака с глава между прътите. Главата била спасена без травми и без рязане на преградите.

В наше време сексът в колата е вече нещо нормално, но все пак гледайте да не сте спрели до водоем – неусетно може да се окажете във водата. Както се е случило с едва немска двойка. По време на бурните сцени, някой от двамата бутнал скоростния лост на запалената кола и тя полетяла във водите на река Рейн. За щастие любителите на екстремния секс били спасени.

Също така проверете дали прозорецът е затворен, ако правите секс на вътрешния перваз. Една германска двойка от град Любек например е пропуснала да направи това. Двойката кръшкала от семействата си в наета нелегална квартира и при поредната среща потърсили по-силни усещания. Само че заради незатворения прозорец се озовали отвън на земята. За щастие конспиративната квартира не била по високите етажи, но двамата все пак се понатрошили. Макар че след като се озовали на земята, се постарали да изглеждат така, сякаш не са правили никакъв секс.

/Розали

Линкове към всички еротични галерии на НДТ >>>

 


Сходни връзки

СЕКС ГАФОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди