изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:42 EEST
СПЕКТАКЪЛ В "ДВОРЕЦА"    
Култура Почитателите на Мелпомена имаха възможност да се насладят на постановката ”Здравей, обичам те” по текст на Нийл Саймън, която бе представена на сцената в "Каменна зала" в Културен център "Двореца". Изключителна романтична комедия, поднасяща изненади с неочакван край с участието на талантливите актьори Бойка Велкова и Стефан Спасов.

Бойка Велкова е завършила ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов” през 1983 г. със специалност актьорско майсторство в класа на професор Димитрина Гюрова. Театралната й кариера започва от сцената на Драматичния театър в Русе. По-късно работи последователно в Драматичния театър в Пловдив, Театър „София” и Театъра на Българската армия. Съпругата на Теодосий Спасов е позната и с многобройните си роли в киното. „Боянския майстор’, „Йо-хо-хо” и „Дзифт” са малка част от филмите с нейно участие.

Стефан Спасов е завършил НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър” в класа на проф. Снежина Танковска и Андрей Баташов.

Постановката гостува в Балчик, благодарение на културен център "Двореца". НДТ

 


Сходни връзки

СПЕКТАКЪЛ В "ДВОРЕЦА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди