изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:14 EET
58-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ СЕ УДАВИ В "БОЛАТА", 5-ГОДИШНИЯТ МУ СИН БЕ СПАСЕН    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-         На 30 юли, в 20:24 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП, по булевард „Добруджа” в град Добрич на около 200 метра преди кръстовището с ул. „Цар Петър” посока „Пинета”. Водач на лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС, удря се в предпазна ограда вляво на посока на движението си, навлиза в насрещното платно за движение и се блъска в лек автомобил „ВАЗ” с добричка регистрация. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети и по двата автомобила. Водача на лек автомобил „ВАЗ” е със счупена долна челюст, настанен в МБАЛ – Добрич за лечение. Пострадала е и возещата се в лекия автомобил „ВАЗ”, която е настанена в „Неврохирургия” при МБАЛ Добрич с болки в областта на корема. След извършена проверка е установено, че водача на МПС, причинило ПТП е неправоспособен, лишен по надлежен ред за употреба на алкохол. Същия отказва да бъде изпробван с техническо средство за употреба на алкохол. Взета му е кръвна проба по надлежния ред. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан И.К. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

-         На 30 юли в РУП Албена е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил, паркиран по пътя от к.к. „Албена” посока гр. Балчик. Установено е, че за времето от 15:00 часа до 17:00 часа на 29 юли, чрез взломяване на предна лява ключалка, неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Дачия”. По данни на тъжителя е извършена кражба на цифров фотоапарат, преносим компютър и бинокъл. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Албена.

-         На 30 юли, на телефон 112 е получено съобщение за възникнал инцидент на плажа в местността „Болата” до с. Българево, общ. Каварна. Пристигналите екипи на място установяват, че 58 – годишен жител на град Добрич, заедно с 5 – годишния си син влизат във водата, като след известно време мъжът е забелязан с глава във водата, а момчето да се дави. Двамата са извадени от водата, но бащата на момчето почива. Работата по изясняване на причините довели до възникването на инцидента продължава. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.

 

Контролните органи са съставили 25 акта и 41 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани  8 пожара без материални щети.

 

31.07.2013 г.                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

58-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ СЕ УДАВИ В "БОЛАТА", 5-ГОДИШНИЯТ МУ СИН БЕ СПАСЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди