изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:13 EET
Новият хит на Скобелева майка - бременни проститутки!    
НовиниНов хит на пазара с плът. Бременни труженички чакат клиенти край паметника „Скобелева майка" в Пловдив, съобщава в-к „24 часа". Мястото е ключово, тъй като оттам минава целия поток от София към морето. Оказа се, че бременните проститутки са много търсени. Те предлагат и специални промоции – 10 лв. за свирка и 20 за секс. Ако клиентът е по-капризен, може да му се наложи да извади и 50 лв.

Жените казват, че не се срамуват от занаята си, но все пак внимават да не си казват имената, защото са попадали често в ареста. Повечето от тях са ромки, някои осъждани за дребно хулиганство.

Някои се оплакват, че „богаташите искат да ги обслужваме без гума, но не смеем да рискуван. Сред колежките е пълно със СПИН". Територията около паметника е строго разпределена. Всяка труженичка си пази периметъра. Близките храсти пък са доста удобни за „работно място", когато се появи клиент.

Пловдивските полицаи често организират хайки в района. „Като ги видим, бягаме и се крием. Чакаме ги да си тръгнат и пак се връщаме по местата си", разказват проститутките. Въпреки това в повечето случаи те отиват в ареста. Глобяват ги за дребно хулиганство и ги пускат. Глобите пък си остават неплатени. Жените се стряскат, само когато ги задържат за по-дълго – от 4 до 15 дни, защото тогава не могат да работят и да изкарват пари.

От полицията обясняват, че след преглед е било установено, че много от жриците са болни коя от СПИН, коя от сифилис, туберкулоза.

Травеститът Рангел пък бил голям хит. Като си сложил женски дрехи и изкуствен бюст, по нищо не личало, че е мъж. Много от клиентите му дори не разбират, че не е жена, тъй като ги обслужва с орална любов и те си тръгват доволни. Друг ром – Сали, също жънел успехи. Той обаче, обрал шофьор, който се жалвал в полицията. Когато мъжът разбрал, че е получил свирка от друг мъж, щял да припадне.

Жриците пък често се оплакват в полицията, че са били изнасилени или отвлечени, когато клиентът реши да не си плати уговорената сума. Въпреки че в полицията става ясно, че мъжете са невинни, те все пак трябва да минат през неприятното следствие, а често и през бурни семейни скандали с половинката, която разбира как мъжът й се е опитал да си задоволи нагона.  http://www.plovdivchanin.com
 


Сходни връзки

Новият хит на Скобелева майка - бременни проститутки! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди