изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
Ченге и жена му се гръмнаха след семеен скандал    
По светаПолицай се самоуби с личното си оръжие след скандал със съпругата си. Когато открила безжизненото тяло на половинката си, младата жена грабнала пистолета му и се гръмнала с един изстрел в главата.

Трагедията станала в детски лагер в република Татарстан. 28-годишният Дмитрий М. работел като охрана, а 26-годишната му съпруга пристигнала да го види. Двамата обаче се скарали и ядосана, Людмила си тръгнала. Малко след това младият мъж влязъл в служебното помещение и сложил край на живота си, съобщава Lifenews.ru.След час жената се върнала с надеждата да се сдобри със съпруга си, но се натъкнала на зловещата гледка – Дмитрий лежал на пода мъртъв. Людмила взела пистолета и хладнокръвно го насочила към слепоочието си. Последвал изстрел и тя се строполила до безжизненото тяло на мъжа си.

Криминалистите изясняват причините, довели до нелепата трагедия. Не се изключва версията за убийство, маскирано като драматичен суицид.

Близки на семейството твърдят, че двамата живеели сговорно и щастливо. Само преди 11 месеца им се родила дъщеричка.

В момента в района на двойното самоубийство работят полицаи, а родителите, научили за трагедията, пристигнали в лагера, за да вземат децата си. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ченге и жена му се гръмнаха след семеен скандал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди