изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:11 EEST
Махнаха Бетина Жотева от Министерство на икономиката    
НовиниБетина Жотева е била отстранена от длъжността Директор на дирекция “Връзки с обществеността и протокол” в Министерство на икономиката.

Официално причината била, че се извършват реорганизации в отдела. Неофициално обаче в министерството се твърди, че Драгомир Стойнев взел на мушка Жотева заради лични недоразумения с нея. Той се разгневил най-много, когато научил, че тя е била забелязана заедно с други колеги на протестите.

Слуховете за отстраняването на Бетина Жотева тръгнаха още в началото на юли. Тогава обаче тя отрече пред БЛИЦ, че предстои да напусне Министерство на икономиката. “До края на месеца съм в отпуск, дъщеря ми се прибира в България и съм много щастлива от това, искам да й отделя внимание. В отпуск съм и не искам да коментирам политически въпроси. Не е вярно, че са ме уволнили, защото съм ходела по протести”, заяви на 5 юли Бетина Жотева.

Днес тя потвърди пред БЛИЦ, че е била помолена да напусне работното си място. “Да, знам за какво ще ме питате, вярно е. Не искам да коментирам, защото ако тръгна да говоря, ще кажа неприятни неща”, твърди Бетина Жотева.

От страницата й във Фейсбук става ясно, че тя е с категорична анти позиция по отношение на правителството на Орешарски. Под една от снимките на протестиращи от площад “Независимост” Жотева е написала: “Гордост”.

Бившата тв-говорителка започна работа в Министерство на икономиката през 2009 г. Тогава тя стана личен PR на Симеон Дянков, с когото и до днес има изключително близки отношения./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Махнаха Бетина Жотева от Министерство на икономиката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди