изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:30 EET
Търговище: Възстановено е движението в двете посоки на главния път София-Варна в района на тежката катастрофа    
НовиниТърговище. Възстановено е движението в двете посоки на главния път София-Варна в района на тежката катастрофа. Това съобщиха за Агенция "Фокус" от ОДМВР – Търговище.


Тази сутрин при км 248, на 2 км от язовир „Фисека" в посока Шумен товарен и лек автомобил се сблъскаха. При инцидента загина 39-годишен мъж, а две деца и майка им бяха ранени.
http://www.focus-news.net

Търговище: Мъж е загинал, а две деца и майка им са ранени в тежката катастрофа на пътя за Шумен

02 август 2013 | 10:46 | Агенция "Фокус"

Търговище. Мъж е загинал, а две деца и майка им са ранени в тежката катастрофа на пътя за Шумен. Това съобщиха за Агенция "Фокус” от ОДМВР–Търговище. По предварителна информация катастрофата е станала тази сутрин между товарен и лек автомобил - в 8.39 часа е получен сигналът за инцидента на главния път София –Варна, около км 248, на 2 км от язовир „Фисека" в посока Шумен.
Лек автомобил с плевенска регистрация и товарен автомобил с великотърновска регистрация са се блъснали, като леката кола е пътувала в посока Варна, товарният - към София. При десен завой леката кола навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в камиона. На място е загинал водачът на леката кола, 39-годишен. Пострадали са две деца и майка им. Те са откарани в болницата в Шумен. В момента се извършва оглед на катастрофата. Движението в района се осъществява по обходен маршрут и се регулира от Пътна полиция - по пътя за Русе се минава през с. Лозница, пътуващите към Варна - минават през Буковци и през Лозница.
 


Сходни връзки

Търговище: Възстановено е движението в двете посоки на главния път София-Варна в района на тежката катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди