изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:11 EEST
ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 1 август, около 05:20 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП на територията на с. Паскалево, община Добричка. Установено е, че лек автомобил „Мерцедес”, с пловдивска регистрация управляван от В.А. (29 г.) поради движение с несъобразена скорост се блъска последователно в четири дървета. Вследствие на ПТП са допуснато значителни материални щети по МПС. Пострадала е пътничката в автомобила, която е настанена в МБАЛ Добрич с черепно мозъчна травма, без опасност за живота. На пострадалата от ПТП и водача на МПС са взети кръвни проби по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.
-    На 1 август, в 12:05 часа се тъжи 85 – годишна жителка на град Добрич. По данни на тъжителката, около 10:00 часа на домашния й телефон се е обадил непознат мъж, представящ се за медицински работник. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимият доктор съобщава, че сестра й паднала и си е счупила крака и при операцията ще и бъдат поставени метални пирони, за които трябва да се заплати сумата от 6 000 лева. Малко по-късно жената предава сумата от 800 лева на непознат мъж пред дома си. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На 2 август, около 00:18 часа по улица „Стефан Стамболов” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Ланчия” с добричка регистрация. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,59 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан М. Ш. (53 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Контролните органи са съставили 33 акта и 77 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани  три пожара без материални щети.

02.08.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО
Автор: Anonymous да 2013-08-03 @ 09:58 EEST
Тия дървета за пореден път объркват човешки съдби. "Не" на дърветата по пътя!
ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО
Автор: Anonymous да 2013-08-03 @ 20:28 EEST
Във Франция на подобен път дърветата са на разстояние най-много метър от асфалта. Казват, че не им пречат, защото има табели, според които позволената скорост е 80 км/час. Останалото било въпрос на желание и на плащане от личния джоб, когато нарушиш закона.
ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО
Автор: Anonymous да 2013-08-10 @ 08:56 EEST
Дърветата ок, но има заповед от МВРда показват график на камерите а нашите катаджии още се крият като мишки в храсталаците. Нещо по въпроса админе? А да то ние не сме в България сори.
ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО
Автор: Admin да 2013-08-10 @ 17:49 EEST
И Франция е минала по нашия път. Ние обаче сме все на обиколното.
ПЛОВДИВЧАНИН УЦЕЛИ С МЕРЦЕДЕСА СИ 4 ДЪРВЕТА КРАЙ ПАСКАЛЕВО
Автор: Anonymous да 2013-08-10 @ 17:52 EEST
Тук в България каквато и табела да сложиш на пътя простака си е простак не спазва ограниченията и толкова.Виж за храсталаците между двете платна мога да имам претенции защото при завой от височината им няма никаква видимост.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди