изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:35 EEST
13-годишен задържан за убийството на двете българчета в Гърция    
По света 13-годишно момче е задържано за убийството на двете българчета в Гърция. Задържаното момче е чичо на убитите деца - двама братя на седем и четиригодишна възраст, които бяха открити удавени в напоителен канал в покрайнините на село Стрефи, на около 350 км западно от Атина. По-рано местни медии съобщиха, че 13-годишното момче е брат на двете по-малки деца.


4-годишният Динко и 7-годишният Иван - както се казват удавените деца, са били изпратени от своята майка, за да занесат пакет храна на свои роднини, казаха от полицията.

От там посочиха, че заподозреният за престъплението тийнейджър първоначално е признал пред баща си и след това пред полицията, че е бутнал своите племенници, защото е ревнувал за вниманието, които са получавали от страна на останалата част от семейството.

По време на разследването полицаите били озадачени от две неща - не е възможно децата да са се подхлъзнали и паднали в канала заедно, нито да са опитали да се разхладят, защото не можели да плуват.
На криминалистите им се сторило странно поведението на 13-годишното момче.  http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

13-годишен задържан за убийството на двете българчета в Гърция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди