изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:55 EEST
ИЗПЪЛНЯВАТ СЕ РОИТЕЛНИ РАБОТИ ПО СГРАДИ И ВиК-ИНФРАСТРУКТУРА    
ИкономикаВ ход са ремонтите на общински сгради, включени в капиталовата програма на община Тервел. През юли беше ремонтиран покривът на детската градина в село Градница. Поставена е нова ПВЦ-дограма. Приключи ремонтът на покривната конструкция на читалището в село Каблешково.

Работи се по здравната служба в село Безмер и в ЦДГ "Детелина" в Тервел. Поставят се алуминиеви врати на детските групи и се подменя подовата настилка в занималните. Предстои боядисване на всички помещения. В ход е процедура за избор на доставчик за нови легълца и гардеробчета за малчуганите.Предстоят ремонтни дейности и в детските градини в селата Орляк , Коларци и Безмер.

Започнаха изкопните работи на терена за помпена станция. Тя се изгражда по проекта за воден цикъл на Тервел. Фрезоват се улиците "Вардар" и "Х. Димитър" в участъците, в които ще се полагат нови водопровод и канализация.

Работи се по довършителните работи на читалището в село Зърнево. Тече процедура за избор на доставчик за мебелите на новата сграда. Предстои доставка и монтаж и на столовете за тервелското читалище. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗПЪЛНЯВАТ СЕ РОИТЕЛНИ РАБОТИ ПО СГРАДИ И ВиК-ИНФРАСТРУКТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди