изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:58 EEST
Баща на три деца се удави от отчаяние    
ОбществоИстинска трагедия! Баща на три деца се удави от отчаяние. Мъжът решил да сложи край на живота си по този ужасяващ начин от мъка, че не може да се грижи и да изхранва семейството си.


Той предпочел да се хвърли във водите на язовир „Гледка” край село Стамболово, община Хасково, отколкото да живее този ужасяващ живот, обречен на мизерия и нищета, написа сайтът „Родопи 24”, цитиран от „24 часа”.

Когато късно вечерта Ангел не се прибрал при семейството си, неговата съпруга се обадила в полицията с молба за помощ. Служителите на реда направили разследване и открили на брега на язовира дрехите на мъж, както и една празна бутилка алкохол.

Полицаите не са открили следи от присъствие на друг човек. Както споделят близките на Ангел, от известно време семейството изнемогвало и трите деца често гладували. Семейството не е от този регион, а е слязло от Балкана, за да търси препитание в полето. Но и тук е трудна прехраната, споделят съселяните.

Бащата на трите дечица напоследък се хващал да работи каквото има, за да докара някой лев за хляба. Но ставало все по-трудно да изхранва семейството и бил тотално отчаян. Той не виждал как нещата ще се оправят, затова често се заканвал, че ще сложи край на живота си, за да се отърве от мъката.  http://lifescandal.com

 


Сходни връзки

Баща на три деца се удави от отчаяние | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди