изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:07 EEST
Откриха мъж с пробит череп в двора на болница в Благоевград    
Новини53-годишен мъж е открит в петък в локва кръв и с разбита глава в двора на благоевградската държавна болница, пише Struma.bg. Костадин М. от Гоце Делчев e с опасност за живота- с огромна рана на главата, със счупен череп и хлътнала кост в мозъка. Открит е случайно пред един от складовете на болницата от „ВиК" от работник малко преди 12:00 часа.

Веднага на място е извикан екип на Спешна помощ, оказана му е първа помощ и е транспортиран по спешност в приемното отделение. Твърдял, че сам се наранил с пирони. Свикан е лекарски екип за консултация. Извикан е и неврохирургът д-р Нидал Ашрам, който поставил шевове на раната на главата.

"Пациентът постъпи с много кървяща рани, има дълбоко прободно нараняване между шията, главата и на тилната кост от нанесен удар с остър предмет, може да е голям пирон или шило", каза неврохирургът д-р Ашрам. Той поясни, че пострадалият има и рани по главата от тъп предмет. При направените изследвания в образна диагностика от екип начело с д-р Андрей Янакиев е установена тежка черепно-мозъчна травма. Мъжът е с пробита кост и с метални следи, които може да са от пирон или от друг предмет.

"Нуждае се от спешно оперативно лечение и е насочен за неврохирургия в столичния институт „Пирогов", каза д-р Ашрам.

Според медиците мъжът не може да се самонарани по този начин, както той твърди. Кой е виновен ще установят служителите на реда, които са информирани за инцидента.

Пострадалият е бил пациент в Центъра за психично здраве - Благоевград, който се помещава в двора на болницата. Най-вероятно е бил на свободен режим. От лечебното заведение отказаха коментар за случая.

Разясняването на инцидента продължава.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Откриха мъж с пробит череп в двора на болница в Благоевград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди