изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:11 EEST
Дядо Добри е новият Исус Христос    
ОбществоБлагородните дела на 99-годишния дядо Добри събраха хиляди почитатели в чужбина благодарение на англоезичната Фейсбук страница World Through Our Eyes, която разказа историята му, съобщава "Петел".



“Запознайте се със стареца Добри Добрев – човек, който загубил слуха си във Втората световна война. Всеки ден той изминава 10 километра пеш от своето село, облечен в собственоръчно направени дрехи, до центъра на София, където проси”, пише под снимките на дядо Добри.

“Едва наскоро стана ясно, че старецът дарява всяка събрана стотинка – над 40 000 евро – за реставрация на тънещи в разруха български храмове и битови сметки на сиропиталища, като в същото време преживява само от пенсията си на стойност около 80 евро”, посочват още авторите.

Снимката на дядо Добри е харесана от над 3600 потребители. В многобройните коментари потребителите казват, че Добри е един съвременен Иисус, че бихме били благословени, ако повече хора имаха неговото сърце и душа и че той е доказателство, че истински светци живеят сред нас.http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Дядо Добри е новият Исус Христос | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Дядо Добри е новият Исус Христос
Автор: Anonymous да 2013-08-05 @ 10:28 EEST
Прекланям се пред този човек!Да се замислят политици и бизнесмени.
Дядо Добри е новият Исус Христос
Автор: Anonymous да 2013-08-05 @ 11:31 EEST
Това е ЧОВЕК!Това е БЪЛГАРИН!Нека е жив и здрав и дълги години да ни бъде пример за човещина и доброта!Нека по-често се пише за такива достойни и благородни БЪЛГАРИ!Целувам му ръка и се прекланям пред него!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди