изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:43 EET
ШЕФЪТ НА СВЕТОВНАТА БОРБА ИДВА В СОФИЯ    
Спорт Шефът на Международната федерация по борба (ФИЛА) Ненад Лалович ще бъде гост на световното първенство за юноши и девойки в "Арена Армеец" (13-18 август).

Сърбинът пристига в София в навечерието на шампионата и ще запознае медиите с действията, които ФИЛА предприема за оставането на борбата в олимпийската програма. Датата и часът на пресконференцията ще бъдат обявени допълнително, предава сайтът на федерацията по боба.

Първенството на планетата в София ще бъде по новите правила, които ФИЛА прие на конгреса си в Москва по-рано през годината. Надпреварата ще е на три тепиха.

До момента са заявени над 600 състезатели от 56 страни. Освен колосите Русия, САЩ, Азербайджан, Турция у нас идват и състезатели от екзотични страни, като Хондурас, Гуам, Конго, Домениканска република.

Технически делегати на първенството ще са Цено Ценов, президент на Европейската централа по борба (СЕЛА) и член на Изпълкома на ФИЛА, както и Михаил Мамиашвили, шеф на Руската федерация по борба.

България ще бъде представена с пълни отбори и в трите стила. В момента националите в свободния стил са на лагер в Тетевен, където след два дни пристигат и отборите на Армения и Австралия. Девойките ни тренират в Самоков заедно с представителките на Хондурас, а класиците са във Враца с тимовете на Македония, Австралия и Хондурас.

 

 


Сходни връзки

ШЕФЪТ НА СВЕТОВНАТА БОРБА ИДВА В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди