изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:00 EEST
НОВИЯТ ФУТБОЛЕН ДОМ НА "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" СЪРЦА Е НА АДРЕС PFCDOBRUDJA1919.COM    
Спорт ПФК Добруджа 1919 (Добрич) пусна свой официален сайт, информират от клуба. Феновете на втородивизионния клуб вече имат своето специално място в глобалната мрежа, където могат да получават новини от кухнята на любимия си отбор. В официалната уеб страница на тима е поместена ценна информация за историята на клуба, галерия и видео. В специален раздел са представени състезателите и треньорите за сезон 2013/2014, както и изградената спортна база с архивни снимки.

Запалянковците на отбора, които през годините показаха, че са едни от най-верните и атрактивни не по-малко от агитките на европейските грандове, могат да следят класирането на отбора, както и да коментират новините. Вторият футболен дом в интерент за „жълто-зелените” ултраси е Фейсбук, където клубът има официална страница, подкрепена от близо 500 души.

В същото време стана ясно, че от този сезон добруджанци имат талисман – оса, нарисувана от Живко Станчев, а избраният слоган, с който ще подченяват всеки един отбор е "Жилим наред".

Екипът на НДТ честити сайтът на ПФК Добруджа 1919, като пожелава на отбора да обогатява историята на клуба с колкото се може повече победи, за да може хилядите „жълто-зелени” сърца по света да четат хубави новини в новата им интернет страница.

 


Сходни връзки

НОВИЯТ ФУТБОЛЕН ДОМ НА "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" СЪРЦА Е НА АДРЕС PFCDOBRUDJA1919.COM | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди