изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:29 EEST
Гонка с 300 км/ч до морето    
НовиниНов клип в интернет показва гонка с 300 километра в час на път за морето. Рекордното постижение се е появило в сайтовете за видеообмен на 30 юли – само ден след като депутатът от Коалиция за България Мартин Захариев каза, че нарушители изминават разстоянието София - Бургас (360 км) за 2 часа.

.
Варненец мина с 800 лв. в секунда край камера на КАТ
КРАСИМИР КРУМОВ 800 лева струва на жител на Варна една секунда пред стационарна камера на КАТ край Шумен. Мъжът, който карал наскоро купено беемве с добрички табели, профучал пред обектива край паркинг "Седми километър" със 163 километра в час при ограничение от 60. Това е и рекордьорът сред нарушителите за юли, коментира пред "Монитор" говорителят на ОДМВР в Шумен Ася Йорданова. Постижението било регистрирано на 8 юли в 8,54 ч. Шофьорът на беемвето карал към Варна и вероятно е разчитал, че ще мине без санкция, защото колата била купена преди дни от продавач в Добрич и още не била регистрирана в КАТ на името на новия си собственик. За негова беда обаче продавачът съвестно веднага я отчислил като продадена от масивите на МВР. На 25 юли в сектор "КАТ - Пътна полиция" в Шумен получили обратна разписка за електронния фиш от 800 лева, а нарушителят има 14 дни време да плати глобата с 30 процента отстъпка и нарушението да му струва "само" 560 лева. Общо 790 нарушители на ограниченията на скоростта са хванали през юли едната стационарна и няколкото мобилни камери в Шуменска област. Най-многобройни сред сериозните нарушители са тези, които са прескочили ограниченията с по 31-40 километра в час - 156 броя. Трийсет са карали с повече от 41 до 50 километра над ограничението, а десетима са гонили рекорда на беемвето с превишение от над 50 километра в час.
http://www.monitor.bg
 


Сходни връзки

Гонка с 300 км/ч до морето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди