изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:48 EET
Българин в управата на международната федерация на студентите по медицина    
Новини За първи път България има своя представител в ръководството на Международната федерация на асоциациите на студентите медици (IFMSA), една от най-големите и най-старите структури, обединяващи студенти в целия свят, призната като официален младежки орган на Световната здравна организация. За гордост на добруджанци, Петър Великов е от гр. Добрич.


На  провелите се рано сутринта избори, по време на 63-тата Генерална Асамблея на IFMSA  в Чили, Петър Великов (на снимката) бе избран за новият Директор на комитета по обществено здраве.

Петър е студент по медицина пети курс в Медицински университет – София, член на Асоциацията на студентите медици в България – АСМБ (българският клон на IFMSA), бил е национален и европейски отговорник по обществено здраве, владее английски и френски език. Той е първият българин в над 20-годишната история на АСМБ, който заема такава висока позиция в IFMSA.  http://medicalnews.bg/

 


Сходни връзки

Българин в управата на международната федерация на студентите по медицина | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Българин в управата на международната федерация на студентите по медицина
Автор: Anonymous да 2013-08-08 @ 09:46 EEST
Браво! Такива са новите лица на България, а не комунистическите мутри.
Българин в управата на международната федерация на студентите по медицина
Автор: Anonymous да 2013-08-08 @ 10:01 EEST
Болен мозък, като този тъп галош раздират България и настройват хора и поколения едни срещу други. Затова и младите и способните бягат от тази държава. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! такива говеда превръщат в един нищо не говорещ девиз. Разумните хора и нации се обединяват в най-трудните времена и успяват. На кривата ракета космосът й пречи, макар българите да сме измислили много по-точна поговорка, макар и цинична.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди