изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:17 EEST
Почистиха плажа на Каварна    
ЕкологияКметът на Каварна Цонко Цонев за пореден път даде старт на кампания за почистване. Този път мястото, на което тече усилена работа, е Централният плаж на морския град. Личният пример на градоначалника бе последван от редица ентусиасти, решили да се включат в лятното продължение на кампанията на бТВ „Да изчистим България за един ден!”.

В акцията по почистване се включиха над 70 доброволци. За всички тях Община Каварна е осигурила чували и ръкавици. Създадена е необходимата организация за събиране и извозване на отпадъците с помощта на транспортна техника.
Чрез акцията в грижа за брега на Черно море, плажът на Каварна ще бъде почистен за първия по рода си Фестивал на фойерверките, който ще се състои на 10 и 11 август. Сцената, на която ще бъдат концертите в двете фестивални вечери ще бъде разположена на централния плаж. На 10 август от 20.00 часа за настроението на присъстващите ще се грижат Поли Генова и Дани Милев, а втората вечер е поверена в ръцете на рап изпълнителя Криско. Водещ и през двете вечери ще бъде DJ Роско. В огненото шоу ще участват общо четири лицензирани фирми, които ще изстрелят по два залпа, всеки с продължителност около 7 минути и 30 секунди, като изстрелите ще бъдат от буна 1 и буна 2.


 


Сходни връзки

Почистиха плажа на Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди