изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:38 EEST
Драмата с труповете в Италия е двойно самoубийство    
По светаТелата на мъж и жена - Барбара Роси и 49-годишния Българин Димитър Янакиев, бяха намерени тази нощ в Лоро Куифена в Арецо. Според първоначалната версия на полицията, става въпрос за двойно самоубийство.

Мъжът е застрелял жената, а след това се прострелял в тила. Самоубийството е станало преди няколко дни, но телата им бяха намерени едва тази нощ. Починалите са Барбара Роси и 49-годишния Българин Димитър Янакиев, живеещ в Ливорно. Полицията продължава разследването, за да нареди пъзела около трагедията. 

Двамата са оставили предсмъртнописмо и видео. В посланието те обясняват, че са взели решението за самоубийство взаимно заради "дълготрайна неудовлетвореност от живота" и "болест на мъжа", побясниха от полицията.

Димитър и Барбара, която е от Пиза, са били отседнали за няколко дни в хотел в района на Арецо и в понеделник го напуснали без да платят. Тази нощ телата на двамата бяха намерени един до друг, до трупа на Барбара е лежал пистолет.

Сигналът в полицията бе подаден от човек, който е видял кола с чуждестранна регистрация, паркирана в гористата местност Керотондо до Арецо. В нея полицията е открила поставени на таблото предсмъртното писмо и касета с видепопосланието, в които се обяснява причината за самоубийството. След започнато претърсване, са открити и телата. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Драмата с труповете в Италия е двойно самoубийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди