изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:41 EET
Излезе клипът с голите Ани Хоанг и Крум /видео/    
Култура Видеото с голите певци Крум и Ани Хоанг, чиито снимки от видеото взривиха мрежата, вече се разпространява в социалните мрежи.




Двамата изпълнители се съблякоха, за да заснемат клип към общата си песен "Целувай и хапи".

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, който е гадже на екзотичната изпълнителка Ани. Идеята за горещия клип с голите тела на Крум и Хоанг, лежащи едно върху друго на плажа, е била именно на Люси, стана ясно след като снимките на певците обиколиха мрежата. http://www.trud.bg





Ани Хоанг слага рога на Люси
Виетнамска кръв се вля в чалгата
Фолкаджийките този път заложиха на разкопчани ципове

Люси Иларионов призна, че е снимал голите Ани Хоанг и Крум, научи MegaLife.bg. Режисьорът снима новия им видеоклип на плажа, в който ще бъдат чисто голи, както майка им ги е родила.


"Аз съблякох Ани и Крум и аз ги снимах. Те имат прекрасни тела и точно това исках да уловя с камерата. Не правя самоцелна сесия, а това е клип към тяхно парче, който ще излезе наскоро. Веднага ме обвиниха, че правя порно, но трябва да се прави разлика между еротиката и порното. Моите снимки са еротични. Никъде няма да видите зърното на гърда, или полов орган. Да, те са голи, но загадъчно голи, виждат се красивите извивки на телата им, но не правят нищо, освен да се прегръщат, или да вървят, хванати за ръка, към морето", издаде Люси.


Известният режисьор разкри, че не е ревнувал половинката си от Крум, без значение, че двамата са лежали голи един върху друг и гениталиите им са се опирали постоянно. "Все едно да ревнувам, ако я поканят да се снима във филм и трябва да се целува с главния герой'', възмути се режисьорът.

http://www.megalife.bg


 


Сходни връзки

Излезе клипът с голите Ани Хоанг и Крум /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди