изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:54 EEST
4 билки, които помагат при хемороиди    
Здраве Хемороидите са болезнен проблем, който често се среща и при млади, и стари. Необходимо е навременно лечение, за да избегнете усложненията, които носят със себе си. Те са съпроводени от болки, кървене, проблеми при изхождането. Тяхната поява нарушава нормалния ритъм на живот. Хората с хемороиди трябва да се съобразяват какво ядат и пият, какво бельо носят, да не седят продължително време.

Те са проблем, който често се среща и при бременните. Въпреки съветите на лекарите винаги е добре да знаем кои билки могат да помогнат за облекчаване на това неразположение. Запишете тези рецепти и ги прилагайте поне месец. Ако сте бременна,  предварително се консултирайте с лекар.

Елша. Елшата е растение от семейство брезови със зелени листа и малки шишарки. Най-известни са черната  и бялата елша. От растението се използват, както листата така и кората и шишарките. За отвара - сварете една супена лъжица  счукани щишарки в 500 мл. вода. Трябва да врат около 20 минути, след което се  прецеждат. Когато изстине, отварата се приема по една супена лъжица 4 пъти на ден преди хранене.

Направете отвара от листа от коприва и кори от зърнастец. Оставете я да ври 10 минути и да се кисне около два часа. Прецедете и пйте по 100 мл 3 пъти на ден.

Направете отвара от бял имел, като сварите една супена лъжица в 300 мл вода. Нека ври 10 минути, след което прецедете и пийте от нея 3 пъти на ден.
http://www.az-jenata.com

Хемороиди - има ли билки, които помагат?
Какви рискове крие аналният секс
Да се предпазим от баналните женски заболявания
Няколко правила за интимната хигиена на жената
Стринг-бикините - рисковете на удобството
Сандра Бълок заличава бръчки с крем против хемороиди

 


Сходни връзки

4 билки, които помагат при хемороиди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди