изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:10 EEST
Духовна мизерия или проституция?    
Коментари Важното е пари да падат? Организатор на протестите прибира пари наред, без значение на идеологическия цвят на донора. В последните седмици нашумя информацията за хилядите долари, получени от някои от т.нар. “организатори на протестите”.

Интернет се наводни с материали, доказващи документално получените финикийски знаци, но най-вече от спрягания за десен в идеологическия спектър  Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

http://www.ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/bulgaria.html

Оказа се, обаче, че някои от “лидерите на протестиращите” не подбират донорите си, а прибират средства и от другата страна на идейната барикада.

Да погледнем страницата на социалдемократическата фондация “Фридрих Еберт”.

http://www.fes.bg/?cid=78&NewsId=1111

Виждаме Проект “Новите политически активности vs Старите системи на партиите” от 06.03. 2013 г.

Разглеждаме участниците в проекта и откриваме едно лице, което наскоро нашумя като част от получилите хиляди долари от гореспоменатия американски Тръст.

Откриваме лицето Асен Генов. Там той се представя за “журналист и блогър, основател на фондация “14- ти януари” и politikat.net. Асен Генов участва в проекта с темата “Партията на Интернет и партията на Телевизора”. Получената сума, този път от социалдемократическата фондация, е малка, но е факт получаването на сума.

Тук, обаче, възниква един специфичен, но резонен въпрос: има ли лицето Асен Генов журналистическо образование, понеже има самочувствието да се представя за журналист, както е видно? Да, той се представя и за блогър, а това звучи някак си дисидентски, почти революционно, протестиращо, но това в момента не е обект на питане, защото качеството на блогъра е видно и от птичи поглед…, както се казва.

А ето и кратка визитка на лицето Асен Генов от страницата на  дясната ПП “Зелените”. Там той е представен за “Мажоритарен кандидат и водач на листата на ПП “Зелените” в 14 МИР Перник”. Продължаваме по-надолу и откриваме действителното образоване на Асен Генов, представящ се понастоящем за журналист:
“Образование средно специално – керамика, технолог-декоратор в керамично-стъкларското производство.

http://oldsite.zelenite.bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/regions/pernik/

Прилагаме документ за получена сума, този път от социалдемократическа фондация:

Асен Генов Фридрих Еберт n
Генов ново_nНе знаем лицето Асен Генов дали е получил финансово шутиране и от Кришна съзнание, чийто активен член и пропагандатор се оказа, че е. По последния казус само можем да гадаем.

За всички протестиращи остава, обаче, съмнението за нечистъплътен напън към неподбиращо облагодетелстване.

Апропо, всеизвестно е, че в България висшето образование вече се и купува, но, въпреки този печален факт, ще ни се да зададем риторичния въпрос: нима е възможно в съвременна България, в държава, която цени образованието като най-висша интелектуална добродетел, един човек със средно образование (специалност “керамика”) да се самопредставя за “лидер” на каквото и да е, да се самоназовава за журналист?! Или обществото ни е до такава степен превърнато в духовна и идейна кочина, в помийна яма, която предполага изпълзяването на всякакви платени “керамици”?

А може би всичко е без значение, когато става въпрос за пари?!

Оказва се, че вече е повече от наложително да зададем и резонния въпрос: А как се нарича персона, която се продава на множество разнородни персони за пари?

P.S. Ако лицето Асен Генов представи журналистическа диплома, коленопреклонно ще го помолим за извинение. Публично. Ако няма такава, молим в бъдеще да се представя за керамик.

В това, апропо, няма нищо срамно – ако владееш изкуството на керамиката.
http://worldtodaybg.com
 


Сходни връзки

Духовна мизерия или проституция? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди