изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:17 EEST
Днес са финалите по плажен волейбол в Албена    
СпортВ следобедните часове във вторник – 13 август, ще се проведат финалните срещи при мъжете и жените от турнирите по плажен волейбол в Албена с награден фонд 10 000 лева, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс. Двубоите се провеждат на игрищата до хотел „Калиопа”, като зрителите в комплекса стават свидетели на срещи на високо професионално ниво.
В следобедните часове във вторник – 13 август, ще се проведат финалните срещи при мъжете и жените от турнирите по плажен волейбол в Албена с награден фонд 10 000 лева  В следобедните часове във вторник – 13 август, ще се проведат финалните срещи при мъжете и жените от турнирите по плажен волейбол в Албена с награден фонд 10 000 лева

Мачът за първото място при дамите е с начало 15.30 ч., а шампионите при двойките в силния пол ще бъдат определени в 16.30. Награждаването е насрочено за 17.30 часа.

Сутрешната сесия ще стартира в 10 часа с полуфиналите при мъжете и жените. Малкият финал при дамите е от 13.30 часа, а при мъжете ще започне час по-късно.

Двойките с №1 и с №2 в основната схема – националните шампионки Диана Малинова & Русена Сланчева и балканските шампионки Ася Динова & Светла Ангелова, си осигуриха участие в битките за влизане във финала във вторник.

При мъжете феновете на плажния волейбол в комплекса се наслаждават на майсторството на двойки като Мирослав Градинаров & Теодор Маринов, Николай Колев & Константин Митев, Валентин Терзиев & Радостин Денков, Свилен Филипов & Калоян Канев и др.

„Като дете съм израснал на този прекрасен плаж в Албена, тъй като съм родом от Добрич. Според мен курортът има потенциал да се превърне в център на плажния волейбол в България и тук да кипи живот с турнири от подобен ранг”, заяви за пресцентърът на Албена националът по волейбол Мирослав Градинаров, който е състезател за японския Токио.
 


Сходни връзки

Днес са финалите по плажен волейбол в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди