изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:40 EEST
Тийнейджърка, маскирана като момче, съблазни връстничка и избяга с нея    
НовиниОсмокласничка от асеновградско училище е в шок, след като внезапно разкри, че новата й любов всъщност е момиче. Тя се запознала с “младежа” във "Фейсбук" и след драматичен чат и жарки обяснения в любов новият приятел на асеновградчанката пристигнал и двамата решили да избягат от къщи.

15-годишната Петя е обявена за издирване от родителите си, а полицията я открива след сигнал от шофьорка, която качила двойката на стоп. При появата на полицейска патрулка мнимият младеж отказва да си каже името, но след като са откарани до полицията, проверката по ЕГН разкрива лъжата. Като разбрала, че гаджето й всъщност е момиче, Петя почти припаднала от ужас. Случаят вече е на вниманието на детски психолог, който има поредица от срещи-сеанси с момичето от Асеновград.

За инцидента са информирани полицейското управление в родопското градче Девин и социалните служби в Асеновград. Момичето, което влязло в мъжка роля, живеело в Девин, пише "Марица". Дали става дума единствено за случай на психо-сексуално отклонение, представяйки се за момче и въвличайки връстничка в отношения, това тепърва ще се изяснява. Има подозрения, че странният сюжет може да е прикритие и на канал за невръстни момичета за страната и извън нея. По неофициални данни “момчето от Девин” е уговорило приятелката си да пътуват и до Враца, след като са били в София.

При един от терапевтичните сеанси Петя е споделила, че до момента на разкриване на лъжата единствено са се целували, но в нито един момент тя не е имала подозрения за нещо неестествено в държанието му.

Според ангажирани с разследването по случая смолянското момиче изключително успешно и последователно е поддържало мъжкия си вид като облекло, излъчване, обноски. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тийнейджърка, маскирана като момче, съблазни връстничка и избяга с нея | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди