изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:46 EEST
Приближен на Илия Павлов се премята 200 метра с джип    
НовиниКъм 14:00 ч. популярният в цялата страна Кубанеца се размаза с джипа си край врачанското село Девене. Цецо Филчев, по-известен като Кубанеца, е изпуснал завой на идеално асфалтирания път от Монтана към Борован и се е премятал повече от 200 метра с луксозния си „Мерцедес" ML500, който му е спасил живота, съобщи Трибали.

Катастрофата е много тежка и е истинско чудо, че се е разминала без жертви.

Джипът, който е размазан, е паднал в слънчогледова нива. Шофьорът е бил сам и най-вероятно е пътувал към Плевен, където живее и го е очаквала съпругата му Красимира.

Филчев е закаран в болницата в Криводол и оттам спешно е вдигнат от лекарски екип към Монтана. По информация на дежурните в спешното в областния град, вече му е направен рентген. Кубанеца е с охлузвания и други дребни наранявания, но общото състояние на пациента е стабилно.

Цецо Филчев - Кубанеца е бивш борец и един от приближените хора на застреляния Илия Павлов. Докато беше жив Павлов, Кубанеца отговаряше за казината на мултимилионера, а след покушението срещу шефа му, продължи да се занимава със същия бизнес. В момента Филчев е собственик на хотел „Огоста" в Монтана и има няколко казина в Монтана, Враца, Плевен и други областни градове.  http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Приближен на Илия Павлов се премята 200 метра с джип | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди