изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:09 EEST
АЛБЕНА ПРИЕМА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО БОКС    
Спорт България за първи път ще бъде домакин на световно първенство по бокс. Шампионатът на планетата ще се проведе от 20 до 29 септември в курортен комплекс „Албена”, а на ринга за разпределение на отличията ще се качат момичета - 15-16 години, и девойки - 17-18 години.

Близо 300 млади боксьорки се очаква да кръстосат ръкавици пред погледа на цялото ръководство на Международната федерация по бокс /АИБА/, информират от пресцентъра на „Албена”.

От федерацията съобщават, че по време на световното първенство в Албена ръководството на АИБА ще проведе изпити за супервайзери и съдии - 2 и 3 звезди, както и курс и изпит за треньори, което ще даде възможност и на българските треньори и съдии да повишат квалификацията си.

Официален партньор на Световното първенство за момичета и девойки е "Албена" АД с изпълнителен директор Красимир Станев.
Първото световно първенство по бокс за момичета и девойки се проведе през 2011 година в Анталия /Турция/, в което участваха 260 състезателки, припомня БТА.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРИЕМА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО БОКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди