изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:59 EEST
18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ    
Ред и сигурност18-годишно момче е настанено в тежко състояние в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич след тежко пътно-транспортно произшествие, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът станал на 11 август малко преди 19.30 часа до паметника „Добротица” по бул. „Добруджа”.

Установено е, че велосипедист, движещ се по булеварда, посока център,  блъска пресичащия на пешеходна пътека на зелен светофар пешеходец. Вследствие на удара и двамата участници са отведени в Центъра за спешна медицинска помощ. Велосипедистът е настанен в ОАИЛ с тежка черепно мозъчна травма, шок на белия дроб на командно дишане, с реална опасност за живота. Пешеходецът е приет в Отделението по неврохирургия с хематоми по главата и комоцио, без опасност за живота. Двамата пострадали при инцидента са от Добрич и са на  възраст 18 години. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП. НДТ

 


Сходни връзки

18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
Автор: Anonymous да 2013-08-14 @ 10:03 EEST
А вярно ли е, че сме изнесли 300 компютъра за Япония?
18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
Автор: Admin да 2013-08-14 @ 11:22 EEST
Явно сте недоволни от информацията на ОД на МВР. В такъв случай споровете се решават в съда. Но там са необходими и свидетели. Като вестник даваме думата на всеки, който застава с името си зад нея. ОД на МВР вече си казаха думата. Ако искате да кажете нещо по-различно, заповядайте в редакцията - ще Ви дадем думата и няма да променим нищо от казаното от Вас.  Това, което можем ние да направим в момента, е да се молим детето да се спаси и да оздравее, да няма последици от инцидента. Ако Вие имате данни, че инцидентът е причинен от друг човек, елате и кажете. Като вестник ние имаме интерес истината да се появи на първата ни страница.
18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
Автор: Anonymous да 2013-08-14 @ 22:18 EEST
Глупости. Проблемът е, че оревахте орталъка, че става въпрос за ударени от автомобил, после пуснахте клетвите на тотално обърканата майка, а накрая хората били недоволни, че някой се е потрошил жестоко... Не го казвам, за да се караме. Просто журналистиката е отговорна професия. Затова който е избрал тази професия да спазва някакви правила. Толкоз. От уважение към сайта ви повече няма да повдигам въпроса.
18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
Автор: Admin да 2013-08-15 @ 09:53 EEST
Тъй като журналистиката е отговорна професия, пускаме всички мнения. Щом не Ви харесва, има други медии.
18-ГОДИШЕН В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ
Автор: Anonymous да 2013-08-16 @ 07:47 EEST
Виж, това е много хубаво. И е голям плюс според мен.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди