изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:45 EEST
ФУТБОЛ: РАДОСЛАВ ВАРДАРОВ ВЕЧЕ НЕ Е ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА    
Спорт

Футболистите на Добруджа ще имат нов старши треньор. Досегашният наставник Радослав Вардаров, под чието ръководство "жълто-зелените" се завърнаха в професионалната "Б" група, бе освободен от поста два дни след домакинското равенство с Ботев (Гълъбово) от втория кръг на първенството.



Изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров каза за медиите, че не бил доволен от играта на футболистите и че тренировките временно ще води помощник-треньорът Стефан Славов. Светослав Петров уточни, че няма неразбирателство между ръководството и Радослав Вардаров. Бившият вече наставник бил ценен като специалист и в клуба и занапред щели да разчитат на него. Като причина за треньорската рокада се посочва незадоволителното представяне на тима от началото на сезона, а целта е да се подобри играта на отбора за следващите двубои от "Б" група.

От пресслужбата на добричкия клуб информираха, че днес ръководството на Добруджа ще даде пресконференция, на която ще бъде обявено името на новия старши треньор.

Няколко спортни медии още вчера обявиха, че Костадин Ангелов-Лаптопа, който е водил в "А" група съставите на Видима-Раковски (Севлиево), Ботев (Пловдив) и Пирин (Благоевград), е най-вероятният нов треньор на Добруджа. Varnautre.bg дори обяви, че Ангелов вече е в Добрич и че е изгледал и двата домакински мача на Добруджа за този сезон.

ДЕКЛАРАЦИЯ

От Ръководството на ПФК „Добруджа 1919“

 

Уважаеми съграждани и фенове на футбола в град Добрич,

Ръководството на професионален футболен клуб „Добруджа 1919“ изказва огромната си благодарност към досегашния треньор на клуба г-н Радослав Вардаров.

Благодарим на г-н Вардаров за усърдната му работа в клуба, с която футболът в Добрич се завърна отново в професионалните среди.

Класирането на отбора от аматьорската „В“ група до втория ешелон на България - „Б“ група, бе така мечтана от всички нас добруджанци, но без професионализма на Радослав Вардаров едва ли щяхме да постигнем този резултат.

Ръководството на клуба се надява професионалните отношения с бившия треньор на клуба да продължат и в бъдеще.

Неизменно клубното ръководство ще поддържа контакти с треньора по отношение на съвети за бъдещите победи, които вярваме, че стоят пред този млад и много талантлив отбор.

Смяната на г-н Вардаров бе продиктувана от незадоволителната игра, която показаха футболистите. Клубното ръководство винаги е имало само една цел - гражданите и феновете в град Добрич да се наслаждават на играта, която показват играчите, а посещението на стадион „ Дружба“ да бъде празник за всеки един фен.

Продължаваме търсенето на специалист, който да поведе отбора към красива игра и неизменни победи в трудната битка, наречена „Б“ група на България.

Клубното ръководство е възложило на помощник-треньора г-н Стефан Славов да води отбора в тренировките до назначаването на нов специалист. 

Новият наставник ще бъде съобщен на специална пресконференция на стадион „Дружба“.

РЪКОВОДСТВО  НА  ПФК „ДОБРУДЖА 1919“


 


Сходни връзки

ФУТБОЛ: РАДОСЛАВ ВАРДАРОВ ВЕЧЕ НЕ Е ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди