изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:59 EEST
Лидл България открива своя първи магазин в Добрич на 26 август /понеделник/    
ИкономикаЛидл България открива своя първи магазин в Добрич на 26 август /понеделник/. Той се намира на бул. "Русия" 2. Официалното откриване ще бъде от 7:30 ч. сутринта, а вратите за първите клиенти ще бъдат отворени точно в 8:00 ч.

През първата седмица от откриването на магазина в Добрич клиентите ще могат да пазаруват избрани хранителни и нехранителни продукти с намаление започващо от близо 50%.

Обектът е 66-ти за веригата в цялата страна, а Добрич е 38-ят град, в който Лидл България навлиза. В него клиентите ще могат да открият изобилие от доказани собствени марки редом с утвърдени български и чужди търговски марки.

Лидл България стартира официално своята дейност на 25 ноември 2010 г. и за близо три години промени българския retail сектор, като се стреми да заеме стабилно и водещо място в предпочитанията на клиентите на пазара на хранителни стоки в България – още за 2011 ICAP нарежда Lidl на 3-то място в класацията на ритейлърите в България във FMCG сектора. Към днешна дата компанията е създала приблизително 1500 работни места.
 


Сходни връзки

Лидл България открива своя първи магазин в Добрич на 26 август /понеделник/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди