изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:49 EEST
Труд онлайн Пускат утре в 14 часа новия участък на „Хемус“ въпреки апела на Борисов    
НовиниМинистърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще пусне утре движението по новият участък на автомагистрала "Хемус", съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие.

Часове по-рано бившият премиер Бойко Борисов поиска това да се случи още днес. „Призовавам министърката на регионалното развитие още днес да бъде пуснато движението по връзката от магистрала "Хемус" за София при гара Яна - каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред „Фокус" - След като ние сме построили връзката за магистралата, единственото, което те могат да направят, е да я пуснат".

Утре в 14.00 часа ще бъде отворен за движение новия участък на "Хемус" между Софийския околовръстен път и Яна. Приемателната комисия за Акт 15 работи и днес, а утре сутринта ще бъдат издадени необходимите документи за законното пускане на движението на МПС по новоизградената отсечка, допълниха от пресцентъра.

Общата дължина на участъка е 8,46 км. Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и държавния бюджет чрез Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г.
Обектът е част от Трансевропейския транспортен коридор №ІV. С новия участък автомагистрала „Хемус" се свързва с Околовръстния път на София.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Труд онлайн Пускат утре в 14 часа новия участък на „Хемус“ въпреки апела на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди