изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:06 EEST
ДВЕ ТЕНИСИСТКИ ОТ ДОБРИЧ СЕ КЛАСИРАХА ЗА МАСТЪРСА    
СпортДве тенисистки от Добрич се класираха за Мастърса на България при децата до 10-годишна възраст. Това са Марина Христова и Карина Георгиева, които спечелиха квотите на регионалното първенство във Варна.

Само финалистките имаха право на визи за заключителния шампионат на най-добрите през септември в София, а в морската ни столица Христова и Георгиева не дадоха шанс на своите съпернички. На финала Марина Христова от град Добрич победи с 4-2 4-2 Карина Георгиева от Изида (Добрич). При момчетата шампион стана Николай Неделчев от варненския Черно море Елит, който в спор за златото надделя над съотборника си Пьотр Несторов. Бронзът при изключителна конкуренция при момчетата спечели Емилиян Цветков от ТК Изида (Добрич).

Генерална репетиция за Мастърса при 8 и 10-годишните през септември e международният детски турнир в Албена за купите на Гранд Мол, който е от 30 август до 1 септември.  Повече информация за турнира - на сайта albena.bg.

 

 


Сходни връзки

ДВЕ ТЕНИСИСТКИ ОТ ДОБРИЧ СЕ КЛАСИРАХА ЗА МАСТЪРСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди