изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:47 EET
Мъж е в кома след взрива в Китайския ресторант    
НовиниСъстоянието на мъжа, който беше приет снощи в централната реанимация на "Пирогов" след взрива пред Руската църква, е много тежко. Лекарите се борят за живота му. Това съобщиха за БГНЕС от "Пирогов".

Тежко раненият мъж е българин, на 35 години и е приет в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма. Той е в кома и на апаратна вентилация. В болницата е приета и една жена, която е настанена в Клиниката по неврохирургия с комоцио. За четирима от по-леко ранените от взрива, които са прегледани в "Пирогов", е преценено, че няма нужда да бъдат оставени за болнично лечение. Те са три жени и един мъж, като мъжът от леко ранените е от китайски произход, на 31 години.

БГНЕС припомня, че снощи в 19.20 ч. се взриви газова бутилка в Китайския ресторант на бул. "Цар Освободител". Пострадаха 11 души, повечето от които са били в ресторанта по това време. Двама от пострадалите са преминавали покрай входа на ресторанта, когато е станал взривът. Пострадалите са откарани в "Пирогов", ВМА и ИСУЛ. Най-тежко е състоянието на един от ранените, който е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, настанен е в "Пирогов". Мястото на взрива беше осеяно с отломки от сградата, вратата на ресторанта, изпочупени прозорци.

Сред пострадалите има и чужди граждани, между които испанска гражданка и китайски гражданин. Много бърза е била реакцията на полицията и на "Бърза помощ", уточниха свидетели на тежкия инцидент. Назначени са експертизи, които ще доказват причините за инцидента. Изнесени и обезопасени са 14 газови бутилки, няма опасност за населението, не се налага евакуация. /БГНЕС

11 ранени при взрив на газови бутилки в китайски ресторант в София (ОБЗОР)

 


Сходни връзки

Мъж е в кома след взрива в Китайския ресторант | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди