изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:19 EET
ТЯЛОТО НА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ДОБРИЧ БЕ ИЗВАДЕНО В РАЙОНА НА "МИШЕНИТЕ" В ПОКРАЙБРЕЖИЕТО НА ШАБЛА    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ: ТЯЛОТО НА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ДОБРИЧ БЕ ИЗВАДЕНО В РАЙОНА НА "МИШЕНИТЕ" В ПОКРАЙБРЕЖИЕТО НА ШАБЛА


-         На 17 август, около 08:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от град Добрич посока к.к. Албена, на около километър след разклона за с. Стефаново. Установено е, че 30 – годишната Ф.Б. от с. Вълнари, обл. Шумен управлявайки лек автомобил „Рено” с шуменска регистрация, поради отклоняване на вниманието губи контрол на МПС и се блъска вдясно по посоката си на движение в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП, автомобила е с тотална щета. Водача на МПС е приета в ОАРИЛ при МБАЛ Добрич с фрактура на таза и съчетана травма, без опасност за живота. Пострадали са возещите се на задна седалка 12 – годишно момиче, което с комоцио и 7 годишно момиче, което е с фрактура на дясно бедро. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

-         На 17 август, в 16:40 часа в РУП Балчик е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се във вилна зона „Кулака” в град Балчик. Установено е, че за времето от 14:00 часа до 16:00 часа на 17 август, чрез взломяване на балконска врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на преносим компютър, преносим харддиск и сума пари. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Балчик.

-         На 18 август, около 21:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от град Добрич посока град Варна на около 100 метра преди с. Стожер. Установено е, че лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от 31 -  годишната Д.Н. от град Добрич, поради движение с несъобразена скорост напуска пътното платно в дясно по посоката си на движение и се преобръща в крайпътна нива. Вследствие на настъпилото ПТП, по автомобила е нанесена тотална щета. Водача на лекия автомобил е настанена в отделение по неврохирургия при МБАЛ Добрич за наблюдение, с комоцио и загуба на съзнанието. Взета е кръвна проба по надлежния.

-         На 18 август, в 14:00 часа в РУП Шабла е получено съобщение за удавен човек, изваден от морето. При пристигане на място е установено, че на брега в района на местността „Мишените”, намираща се между къмпинг „Добруджа” в град Шабла и военното поделение е изваден трупът на 38 – годишен мъж от град Добрич. По данни на свидетели, същият е влязъл в морето да помогне на друг давещ се човек и се е удавил. Работата по изясняване на причините доведели до инцидента продължава.

 

Контролните органи са съставили 66 акта и 124 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани 18 пожара без материални загуби и 3  пожара с нанесени материални щети.

-         На 18 август, около 10:10 часа е получено съобщение за пожар в земеделска нива, намираща се в землището на с. Кремена, общ. Балчик. Незабавно на място са изпратени екипи на РСПБЗН Балчик, които са успели да потушат огнената стихия. При последвалия оглед е установено, че в две огнища на разстояние 400 метра едно от друга са изгорели общо 2 500 броя струпани бали фураж. В резултат на пожара е обгоряла и 25 декара от прилежащата гора. Работата по изясняване на случая продължава по описа на РУП Балчик.

 

19.08.2013 г.                                                    ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

ТЯЛОТО НА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ДОБРИЧ БЕ ИЗВАДЕНО В РАЙОНА НА "МИШЕНИТЕ" В ПОКРАЙБРЕЖИЕТО НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди