изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:37 EEST
Б.БОРИСОВ: ГЕРБ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ. ЩЕ СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО    
Политика "Да, разбира се. Тия трябва да си отиват по-бързо, защото виждате, че са пагубни за държавата. И вчера, вие бяхте свидетели, и онзи ден и по онзи ден в парламента, че на въпросната госпожа й казах, че ще направят беля, ще загинат хора накрая. Бог да ги прости, съболезнования на жертвите, но това изцяло е на съвестта на тази министърка. Четири дни подред всеки ден им казвам да отидат да пуснат съоръжението за милиони левове на българския данъкоплатец.

Изнервиха хората, по два-три часа стояха там. Накрая като тръгнат - правят катастрофа. И кмета Фандъкова им каза и понеже разбрах, че е коментирала, че политически едва ли не сме атакували. Да попита вицепремиера Цветлин Йовчев, когато вчера разбрах за взрива в центъра на София, аз му се обадих лично и му казах - работете спокойно, от нашата партия, от никой няма да имате атака, защото не се знаеше дали е терористичен акт, дали е битов инцидент, дали е на организираната престъпност. Само стигнете до истината. Те се гавреха, гавреха, гавреха дни наред и накрая стана инцидент. Тя трябва да си заминава незабавно. Аз ако бях премиер на мястото на Орешарски досега 10 пъти да съм бил на гара Яна, да съм пуснал участъка още миналата седмица" - каза Борисов.

На въпрос ще се яви ли ГЕРБ в коалиция на изборите за европарламент догодина Борисов заяви, че октомври ще участва в срещата на фондация "Конрад Аденауер" в Брюксел като член на ЕНП. "Винаги сме се вслушвали и съобразявали с ЕНП. Няма да крия, че когато излязохме от парламента, те ни критикуваха и ние се върнахме без много-много да се обясняваме по какви други причини сме се върнали. Но ЕНП никога не казва кой как да се явява на избори. ГЕРБ е първа политическа сила и в момента и ще се явява самостоятелно на избори. Ние ще участваме там, да чуем, да видим, да се съобразим и да откликнем на поканата. Но нямаме ангажимент към други партии, нито пък те към нас" - каза лидерът на ГЕРБ.

Той обвини управляващите, че не могат да построят нищо и изрази категоричното си мнение, че няма да построят нищо и за пореден път заяви, че регионалният министър трябва да си отиде още днес /б.а. - вчера/ заради тежката катастрофа на магистралата до гара Яна. Борисов добави, че партията настоява за оставката на правителството, защото във всяка една област са направени "куп гафове" и определи правителството като "опасно за държавата". "Според мен, дори прокуратурата трябва да се сезира. Това е престъпно бездействие. Това е злоупотреба с власт. Защото съоръжението е готово с парите на българския и европейския данъкоплатци" - каза Борисов.  На питане дали ще стигне времето до края на годината да се направи нов изборен закон, лидерът на ГЕРБ каза: "Ако искаха да има нов избирателен закон, спокойно можеше август месец да работят комисиите. И да се е приел вече. Ние сме предложили промени, но не можем да накараме Атака с ДПС и БСП да се върне от морето, за съжаление". Борисов даде добра оценка на структурите на ГЕРБ в областта и града и изрази надежда, че правителството няма да създава проблеми на общинската администрация в Добрич, за да може да се реализира водният цикъл на града. НДТ

 


Сходни връзки

Б.БОРИСОВ: ГЕРБ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ. ЩЕ СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Б.БОРИСОВ: ГЕРБ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ. ЩЕ СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО
Автор: Anonymous да 2013-08-19 @ 20:49 EEST
Герб, подобно на Бсп и Ндсв са партии на статуквото. Което е изгодно за олигархията и монополите, за многобройната, тромава и не ефективна администрация, за кастово привилегированите служители на Мвр, за циганите......НЕ!!!!!
Б.БОРИСОВ: ГЕРБ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ. ЩЕ СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО
Автор: Anonymous да 2013-08-20 @ 09:33 EEST
Реално има едни 40% гласоподаватели, които се мятат насам-натам между разни политически формации-едномандатки. Тия скачаха с Надето, Ваньо, Петьо и Гусин "Десет процента"; тия целуваха подметките на Царя; тия натресоха Бат Бойко Справедливеца.

Тези 40% вярват, че някой ей така ще разруши незаконните вили; ще прекрати практиката да вози приятелите си със държавния самолет; че ще смени чипа за 800 дни; ще накара хората да спират на червен светофар. Няма такова нещо - всичко е далавера. Щом има удобни глави за ходене, само глупак не би ходил по тях...

Тези 40% могат да бият всяка голяма политическа партия у нас, но след един мандат разбират че са дали гласа си за поредния добър паблик релейшънс и естествено за всичко е виновен другаря Ленин. Както казваше дядо ми: "Сънуваш ли дяволи, сам ставаш такъв."

Б.БОРИСОВ: ГЕРБ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗБОРИТЕ. ЩЕ СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО
Автор: Anonymous да 2013-08-20 @ 17:41 EEST

Смешници,бойковистите още не са разбрали,че тотално са загубили доверието на хората1


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди