изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:29 EEST
Египетската полиция претърси бюро на турска информационна агенция в Кайро    
По светаКайро. Египетската полиция нападна бюрото на турска информационна агенция Ихляс хабер ажансъ (ИХА) в квартал „Манял” в Кайро и задържа нейния кореспондент Тахир Осман Хамде, съобщи телевизионният канал Си Ен Ен Тюрк. Извършен е обиск и претърсване на персонала и на бюрото и е иззето цялото намерено имущество - апаратура, технически средства и различни материали. Кореспондентът на Ихляс хабер ажансъ е закаран за разпити в Дирекцията на сигурността в Кайро.

Все още няма изявление от египетските власти по въпроса, но става известно, че органите за сигурност са поискали от персонала на бюрото на турската информационна агенция разрешителните за работа в страната и необходимия лиценз за извършване на предавания на живо. Междувременно представители на турското посолство в Кайро са установили контакт с официалните власти в Египет за изясняване на случая, посочи още телевизионният канал Си Ен Ен Тюрк.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Египетската полиция претърси бюро на турска информационна агенция в Кайро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди