изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:48 EEST
Шаман гонил зли духове от жени със своя пенис    
По света Жител на китайската провинция Гуанджоу е арестуван за провеждането на сеанс за прогонване на зли духове от жена със своя пенис. Изданието „Глоубъл таймс“ съобщава, че мъжът Хуан Цзянзцюн е задържан на 1 август, ден след като негова клиентка се оплакала в полицията.

По време на разговора си със стражите на реда А Син съобщила, че се обърнала към „ловеца на привидения“, когато разбрала, че неговите способности могат да й помогнат да спечели сърцето на своя началник, в който е влюбена.

Хуан Цзянзцюн насрочил среща с жената в хотел. Когато двойката се оказала в хотелската стая „екзорсистът“ заповядал на клиентката да се съблече чисто гола. След това той установил, че причината за нейния лош любовни късмет е фактът, че половият й орган е обладан от призраци.

Специалистът по прогонването на привидения заявил, че да се прогонят духовете е възможно, но ще се наложи той да се възползва от своя пенис. Не се съобщава каква сума жената е платила за „процедурата“. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шаман гонил зли духове от жени със своя пенис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди