изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:06 EEST
Пострадалите от катастрофата край Видин били натъпкани като сардели    
НовиниПострадалите от катастрофата край Видин, която отне живота на две жени, били натъпкани като сардели. Това става ясно от проведеното до момента разследване. В товарната част на буса имало 18 души, а трима били отпред - шофьорът и двама пътници.

Първоначално се знаеше за 19 пътници, но в хода на разследването и след снемане на обяснения, е установен точният им брой. В шофьорската кабина са пътували шофьорът и двама пътници, а в товарната част са били наблъскани още 18 души.

Загиналите жени са Е.Б., на 35 г., която оставя две деца сираци и В.В., на 55 г.

Както вече и известно, всички пътници са били берачи на шипки от видинското с. Арчар. От събирането на дивия плод се изкарват по 40 стотинки за килограм и в момента цели фамилии се занимават с тази дейност.

Днес сутринта от с. Арчар са тръгнали три микробуса, които са се движели заедно и след катастрофата пътуващите в другите два са оказали помощ и са транспортирали част от пострадалите.

От полицията не коментират официално причините за катастрофата, защото те все още се изясняват. За нея може да е допринесъл и фактът, че микробусът е бил с десен волан, тъй като инцидентът е станал в участък от пътя след два опасни завоя - първият десен, последван веднага от ляв завой./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пострадалите от катастрофата край Видин били натъпкани като сардели | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди