изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:52 EEST
Сменят зам. -шефове във фонд "Земеделие"    
ЗемеделиеЗемеделският министър Димитър Греков се готви да смени поне двама от тримата зам.-шефове във фонд "Земеделие", потвърдиха пред "Труд" от кабинета му.

Не е ясно кои ще "изгорят". Във ведомството като зам.-директор обаче ще се върне Деян Недялков, който в момента има консултантски бизнес по агропрограмата, научи "Труд". Той бе сред първите служители, назначени в агенция САПАРД при старта на предприсъединителната програма.

Недялков е кум на Ивайло Тодоров, който доскоро бе шеф на Асоциацията на земеделските производители в България. Съпругите и на двамата работят в агрофонда.
Другото готвено назначение е на Велин Велев, бивш шеф на дирекция "Прилагане на мерките за развитие на селските райони".

Името му нашумя покрай сигнал на ексдепутата Яне Янев, че в края на 2009 г. срещу Велев и други експерти е образувано досъдебно производство по подозрение, че изнудват фермери да правят европроекти през определени консултантски фирми.

Година след уволнението на Велев съдът го възстанови на длъжност, но той не пожела да се върне във фонда. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Сменят зам. -шефове във фонд "Земеделие" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди