изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:02 EET
Бунтарките с голи гърди: Днешните разсъблечени протестиращи са обречени на забрава    
ОбществоЛада Карагьозова, Мис протест 1997, чиито голи гърди останаха в паметта на зъзнещите недоволни в студената зима на 97-ма, допълни, че на фона на днешните протести разголените девойки са обречени на забрава. „Това вече е правено, минало е, не е интересно. Някак вели ми изглеждат тези момичета“, заяви калената в протестни неволи Лада. Трябва да има кауза. Това е най-важното. Но като връщам лентата назад, виждам много идеализъм. Днес, когато посредствеността продължава да вкарва голове, никак не е късно отново да се сбием. Важното е каузите да не са самоцел – да не развяваш гърди просто така. Това заяви в „Предаването на Карбовски“ по TV7 Таня Карабелова, Мис България 2001.

Във времето, когато се снимаше активно, тя не пропусна да разголи гръд и да се впише в поредицата от разкрепостени девойки, заставащи зад някаква кауза.

Лада Карагьозова, Мис протест 1997, чиито голи гърди останаха в паметта на зъзнещите недоволни в студената зима на 97-ма, допълни, че на фона на днешните протести разголените девойки са обречени на забрава. „Това вече е правено, минало е, не е интересно. Някак вели ми изглеждат тези момичета“, заяви калената в протестни неволи Лада.

Двете свободомислещи дами заявиха в един глас, че смисълът на всеки протест е в неговия резултат, в целта, към която е отправен. „Мисля, че днешните момичета, които разголват гърдите си в знак на протест, са обречени на безизвестност и безвремие. За мен това е малко в повече.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бунтарките с голи гърди: Днешните разсъблечени протестиращи са обречени на забрава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди